Skip to main content

Wêz warber en fluch B1 – DTL B1

Er waren een behoorlijk aantal onzekere blessures binnen ons team dus met nog last minute geregelde wissel spelers Jelte Tsjerk en Nyncke gingen we op naar Goutum.

 

Na de warming up en het bespreken van de tactiek gingen we los. Wez warber en fluch ging ook echt “fluch” van start. Voordat we het wisten was het eerste tegen punt een feit.

 

Hierdoor werden we wel gelijk op scherp gezet. Janelle zorgde met een mooi afstandsschot voor de gelijkmaker. Daarna werd er om en om gescoord.

 

Jorn zorgde voor de 2-2 en Janelle wederom van afstand voor de 3-3. Vervolgens was de wedstrijd even in onze handen. Yellina kreeg een mooie kansje die ze benutte en ook een vrije bal ging er keurig in.

 

Jelte Pieter zorgde met een doorloopbal voor de 3-6 en Jelte van afstand voor de 3-7. Wez warber en fluch wist terug te komen tot 7-7, zo gingen we de rust in.

 

Na rust was het Yellina met een doorloopbal die ons weer op voorsprong bracht. Helaas van korte duur, Wez warber en fluch liep uit tot 10-8. Jorn maakte er nog 10-9 van en Jelte Pieter zorgde van afstand voor een eindscore van 11-10. Net geen puntje wat we mee konden nemen naar Hantum maar we hebben er wel voor gestreden. Op naar de volgende!