Skip to main content

DTL sluit 2023 goed af!

Afgelopen zaterdag stond alweer de laatste competitiewedstrijd van 2024 op het programma, een bewogen en sportief jaar voor DTL 1.

Waar zowel vorige jaar in de zaal als het voorjaar en najaar op het veld werd gestreden voor het kampioenschap doen de Hantumers ook nu nog altijd goed mee om het bovenste plekje!
Na een valse competitie start hebben de Hantumers hun laatste 4 wedstrijden om kunnen zetten in winst.

Een uitstekende overwinning vorige week op de Pein, heeft alleen waarde als je uiteindelijk een week later ook van laagvlieger MNenW wint.
Na een stroeve start werd langzamerhand de score opgebouwd in Stiens. Met rust was de stand 3-11 in het voordeel voor DTL.
Ook na rust ging de score, niet altijd geconcentreerd genoeg, rustig verder. Een wedstrijd die op voorhand nooit een wedstrijd is geweest werd uiteindelijk vrij eenvoudig met 5-21 gewonnen.

Direct na de wedstrijd werd verzocht om zo snel mogelijk te douchen en na anderhalf biertje en een glaasje prik werd vakkundig het brandalarm aangezet waardoor de selectie hun eindejaars afsluiting elders in Stiens afsloot!

Rest mij nog de trouwe supporters, die de selectie achterna reizen te bedanken voor hun steun en aanmoedigingen.
In de kerstvakantie staat er nog een “pjuk” toernooi, ouder-/kind en mixtoernooi in de planning. Ook hier zijn jullie van harte uitgenodigd om met z’n allen 2023 gezellig af te sluiten.