Skip to main content

DTL F1 – Harkema F1 (16 September 2023)

De eerste thuiswedstrijd in je korfbalcarrière is best spannend, omkes en tantes, pakes en beppes, heiten en memmen… ze komen allemaal voor ons!

Dit bleek ook bij de start van deze wedstrijd. De Fjes begonnen met z’n drieën, de twee jongsten van het team hadden wat ongelukkige omstandigheden waarbij de één pijn had door een ietwat te harde arm-schud-oefening van broerlief en de ander zijn principes had van eruit is eruit dus ik ga er eerst ook niet in dan. Maar al snel was de pijn verdwenen na het zien van een achterstand en was het veld van DTL weer compleet.

De eerste 10 minuten was het weer even zoeken, DTL keek tegen een 2-0 achterstand aan tegen de dames van Harkema. DTL kwam gelukkig weer bij en het ging heen en weer met de punten.

Tot de 4-4 was het nog wel spannend maar daarna draaide de Fjes op volle toeren. Het werd wel weer druk in het veld met de superspeler van Harkema maar door goed samenspel tussen alle spelers kwamen er al mooie acties waarvan ze over een aantal jaren in het 1e van DTL nog goed op terug kunnen kijken! Weet je nog….toen…. 😉! Eindstand 17-4.

Volgende week weer een thuiswedstrijd, tegen WIK F1 om 10.00uur. Komen jullie ook kijken?