Skip to main content

DTL B1 tegen MN&W B1

Vanmorgen speelde DTL B1 de eerste zaalwedstijd thuis van de nieuwe zaalcompetitie.

Janelle, Jelte Pieter, Jorn en Liesbeth begonnen in de aanval tegen MN&W.

Jelle Meindert, Jelte, Rick en Yellina begonnen in de verdediging, Jesse op wissel.

Na 7,5 minuut viel de eerste punt in de wedstrijd voor DTL. De verdediging werd goed dicht gehouden en pas na meer dan een kwartier spelen wist MN&W het gelijk te maken met 1-1.

Beide teams waren goed aan elkaar gewaagd. MN&W kwam voor met 1-2, waarna DTL na 26 minuten spelen weer gelijk kwam met 2-2. Nog voor de rust wist DTL met een mooie oploopbal en een strafworp met 4-2 de kleedkamers in te gaan.

Na de rust was het duidelijk dat MN&W hun best moesten doen en zij begonnen sterk aan hun strijd en kwamen terug naar 4-4. DTL wist weer voor te komen met een strafworp en mooie afstand schot. Het werd 6-4, MN&W maakte het weer spannend door er 6-5 van te maken. Jesse kwam er voor Rick in. Zo aan het einde van de wedstrijd werd het op de tribune ook wat onrustiger en de supporters keken de bal zowat de korf in. DTL maakte er 7-5 van en zo kon men op de tribune weer even iets rustiger achterover zitten. MN&W maakte net voor einde nog 7-6. DTL wist de winst in eigen huis te houden. Een mooie wedstrijd om het zaalseizoen mee te beginnen.

Groeten DTL B1