Skip to main content

DTL A1 – DTS A2

DTL A1 speelde tijdens de veldcompetitie ook tegen DTS A2, dit was toen echter een compleet ander team. Het blijkt dat DTS de spelers van A1 en A2 omgeruild heeft. Waar de teams op het veld behoorlijk aan elkaar gewaagd waren, had DTL nu duidelijk de overhand.

Met name tijdens de eerste helft lieten de spelers van DTL zien dat ze de sterker waren. De korfposities werden goed ingevuld en er werd veel van verre afstanden geschoten, de meeste doelpunten vielen echter door de schoten en kansen binnen de 8 meter. De ruststand was 10-1.
De tweede helft verliep iets minder soepel, waardoor DTS meer ruimte kreeg om doelpunten te maken. De dames speelden voornamelijk een sleutelrol bij het scoren in het team van DTS. Het gat van 9 punten verschil was echter groot en DTL pakte hun punten ook af en toe mee. De stand liep van 10-2 naar 14-7, maar dichterbij zou DTS niet komen.
In de slotfase werd nog een aantal keer gescoord waardoor de eindstand op 17-8 kwam te staan en DTL hun tweede zege in de zaal behaalde, met 11 afstandsschoten, 2 doorloopballen, 1 kansje, 2 uitstartballen en 1 strafworp.