Skip to main content

De Granaet F1 – DTL F1

Op zaterdag 11 mei moest DTL F1 het opnemen tegen een onbekende tegenstander, namelijk De Granaet F1uit Dokkum. We konden deze dag uitslapen, want de wedstrijd begon pas om 11.45 uur op het nieuwe kunstgrasveld van De Granaet.

Voor DTL opende Jacob Jesse de score en Hanna wist een prachtig afstandsschot te maken. Er werd goed overgespeeld, maar voor de pauze werd er niet meer gescoord, een ruststand van 0-4 in het voordeel van DTL.

Na de pauze scoorde eerst De Granaet, maar Jens had gauw het antwoord klaar, een prachtig doelpunt. Er werden nog een paar prachtige doelpunten gemaakt, voor DTL maakte Jesper het laatste doelpunt. Ook De Graneat wist nog een keer te scoren, maar de twee punten gingen mee naar Hantum. DTL wist deze sportieve wedstrijd te winnen met 10-3.

Niels maakte na de wedstrijd nog twee mooie strafworpen. DTL wist er nog 3 te maken, en De Graneat maakte er 2, uitslag 5-2 voor DTL.

Volgende week weer een weekje vrij en dan nemen we het op zaterdag 25 mei weer op tegen De Granaet, maar dan op het sportveld van Hantum.