Skip to main content

CSL F1 – DTL F1

Koud en guur was het deze ochtend. Met het inschieten om half 10 troffen onze F-jes het niet: regen! Dus direct al koud en zeiknat…. Eerst nog maar even naar binnen om op te warmen, CSL was tenslotte ook nog nergens te bekennen.
Om 10uur kon de wedstrijd dan wel beginnen, maar oh wat een kou. En dat was de eerste helft ook merkbaar. Koud, zere handen, die ook nog vies werden van het vele zand op het kunstgrasveld en alles nat…. Al met al resulteerde de omstandigheden zelfs in een 2-6 achterstand! Voor het eerst in dit hele seizoen moest er een superspeler in! Dat was van korte duur want het gaatje werd gelukkig snel weer teruggebracht naar 2 punten. Met 4-6 achterstand gingen ze de rust in.
Na een peptalk van Antje werden onze F-jes wakker. Eindelijk speelden ze weer zoals we dat van ze gewend zijn. De snelheid kwam weer in het spel en als team speelden ze goed waardoor de doelpunten gelukkig weer aan de DTL-zijde vielen. Uiteindelijke eindstand is 7-12 geworden voor DTL maar geen wedstrijd om over naar huis te schrijven.
De strafworpen werden ook met 6-5 gewonnen, al heeft de lerende CSL scheidsrechter er 5-5 van gemaakt.
Nu eerst weer een paar zaterdagen vrij en mogen ze 11 mei om 11.45uur tegen de – voor de Fjes nog onbekende – De Granaet in Dokkum aantreden. Hopelijk zijn de weergoden ons dan beter gezind.