Wedstrijdverslagen zaterdag 29 september 2018

DTL C1 - WWC C1

Afgelopen zaterdag moesten we thuis spelen tegen WWC.
We speelden best goed. Eerste helft stonden we 2-1 voor. Maaike en Marije hebben de doelpunten gemaakt.
Begin tweede helft ging ook goed. We stonden met 4-2 voor de doelpunten zijn gemaakt door Wilmer en Maaike. Toen werd de tegen stander sterker en we verloren met 4-6.
Groet Jan- Hindrik

Heerenveen D2- DTL D1

Hallo,
Vandaag moesten we tegen Heereveen. Aan het begin van de wedstrijd werd het al snel 1-0 voor Heereveen maar toen kwam Remco met zijn afstandsschot en het werd al snel 1-1 en toen scoorde Heereveen en toen werd het al snel 2-2 voor ons want Reinder scoorde en toen nog Heereveen dus toen werd 3-2 voor Heereveen en toen scoorde Heereveen nog eens dus 4-2 en toen scoorde Heereveen nog eens dus 5-2
En toen was het pauze en toen gingen we weer door en toen scoorde Heereveen nog eens en toen was het 6-2 en toen scoorde Heereveen.
Dus was het 7-2 en toen scoorde Heereveen nog eens en toen was 8-2 en toen scoorde Reinder een afstandsschot dus 8-3 en toen scoorde
Heereveen dus 9-3 en toen scoorde Heereveen nog eens dus 10-3 en toen scoorden Anne een "onder de korf kansje" dus 10-4 en toen scoorde Reinder van een mooie afstand dus 10-5 en toen scoorde Yme Hille dus 10-6 en toen scoorde Heereveen dus 11-6 en toen scoorden wij weer (wie=?) en toen was het 11-7. Toen ging de fluit, einde wedstrijd!
Groetjes Jesse

DTL E2 tegen DTS E1

Zaterdag 29 september moesten we om tien uur een thuis wedstrijd spelen tegen DTS E1 uit Surhuizum.
Afina en Jesse konden helaas niet mee spelen, gelukkig wilden Elske en Baukje ons helpen.
In de eerste helft maakten we beide geen doelpunt.
De tweede helft wisten we met 3 - 0 voor komen te staan omdat Elske 2 keer een kansje wist te grijpen en Baukje 1.
Zo werd de eind stand 3 – 0. De week daar voor hadden we net 4 - 2 verloren tegen DTS, dus dit was een mooie overwinning.
Dat was het, doei groetjes Rick.