Wedstrijdverslag zaterdag 31 maart 2018

Flamingo's D2 - DTL D2

Zaterdag was onze eerste wedstrijd op het veld, lekker buiten! En weer in twee vakken, met ons 8-tal. Ook waren Jan-Hindrik en Marije uit D1 erbij. Ik kon helaas niet meedoen door een blessure aan mijn vinger. Maar ik kon gelukkig wel mee om aan te moedigen.
Het eerste kwart eindigde in 2-2, voor ons scoorden Jan-Hindrik en Remco. Bij rust was het 4-5, Reinder onder de korf en Willem-Dirk twee keer van afstand scoorden voor ons. Direct na rust scoorde Marije en maakte Yme-Hille er twee. Toen scoorden de Flamingo's een paar keer. Gelukkig scoorden aan het eind van het derde kwart Marije en Jan-Hindrik nog een keer, waardoor we met 6-8 voor stonden. Het laatste kwart maakte Reinder nog twee mooie doelpunten, alle twee van dichtbij de korf. En zo wonnen we onze eerste wedstrijd met 9-12! Bedankt Marije en Jan-Hindrik en ik was blij dat ik er bij was.
Groetjes, Anne