Wedstrijdverslagen zaterdag 25 februari 2023

DTL B1 - Pallas B1

We moesten vandaag thuis tegen Pallas korfballen. We waren mooi op tijd in de zaal en konden dus mooi inschieten. Toen de wedstrijd begon maakte Willem Dirk een hele snelle 1-0 en Yme Hille een 2-0, beide afstandschoten. Na de wissel maakten Remco en Reinder de 3-0 en 4-0, en toen Willem Dirk en Rienk Jan de 5-0 en 6-0, dus we al snel een goeie voorsprong. Daarna scoorde Reinder twee goals en stond het 8-0.
Toen scoorde Pallas hun eerste goal door een mooi afstandschot, maar wij reageerden gelijk weer door een strafworp van Rienk Jan 9-1.
Toen scoorden wij weer twee goals, deze werden gescoord door Reinder en Feitze het was toen 11-1. Daarna scoorde Yme Hille een afstandschot en Rienk Jan een kansje onder de korf 13-1. Het ging nu heel goed er was een groot gat tussen Pallas en Dtl.
Reinder en Feitze vergrootten de voorsprong nog een keer met twee doelpunten het was nu 15-1. Toen scoorde Pallas weer een goal, maar Rienk Jan mikte er ook weer eentje in dus was het 16-2. Daarna scoorde Pallas nog eentje maar alweer reageerden wij met een doelpunt van Reinder het was nu 17-3. Toen was het eindsignaal en waren wij tevreden met deze mooie overwinning.