Nieuwe Sportlinked App KNKV

Sinds 26 augustus staat in de Play Store (Android) en de App Store (iOS) de KNKV Wedstrijdzaken app. Deze app is de opvolger van de Sportlinked app, die vanaf heden ook niet meer functioneert. Het kan zijn dat nog niet elke gebruiker de nieuwe app kan vinden, probeer het dan later nogmaals. Bij beide aanbieders wordt e.e.a. gefaseerd beschikbaar gesteld. Het is dus noodzakelijk dat uw coaches en scheidsrechters de nieuwe app downloaden voor aanvang van de competitie.

Inloggen kan met dezelfde gegevens als in de Sportlinked app. Voorwaarde is wel dat dit mailadres gelijk is aan de lid gegevens in Sportlink Club. Indien dit niet gelijk is, kunnen wij dit niet aanpassen. Dit moet altijd via de vereniging lopen.

De werking van de app is verder ongewijzigd gebleven, wel is het natuurlijk zo dat spelers in Sportlink Club wel aan teams gekoppeld moeten zijn. Voor externe coaches is nog altijd van toepassing dat die aangemeld moeten worden via het formulier: www.knkv.nl/competitie/digitaal-wedstrijd-formulier/

Klik hier voor meer informatie: App KNKV Wedstrijdzaken vervangt Sportlinked-app

Hierbij ook toegevoegd de nieuwste versie spelbepalingen en een spelregelbulletin.
Nieuwe Spelbepalingen
Spelregelbulletin
Spelregelwijzigingen september 2020

Twitter response: "Could not authenticate you."